Wij zorgen voor een zorgeloze start aan het begin van je carrière.

Wij leggen funderingen... Maar dan anders!

Als startende ondernemer wil je dat je zaken op orde zijn. Op je factuur een mooi logo en de btw boeteloos afdragen. Toch kan starten als zelfstandig ondernemer aanvoelen als een grote stap, want waar moet je beginnen? Nick en Ronald helpen je erbij door een uitgebreide advisering op het gebied van vormgeving en administratie. Zo word jij het eerste jaar volledig ontzorgt en kun jij je richten op jouw zorgeloze start!

Ronald Wind

Nick Buitenhuis

Ronald Wind

Wind Administraties

Als ondernemer streef je naar een goede omzet. Ronald legt je uit hoe je vanaf dag één kunt beginnen met een nette en praktische boekhouding. Hij deelt zijn ervaringen met successen en valkuilen en biedt niet alleen advies en inzicht voor het eerste jaar, maar geeft je ook de mogelijkheid om het traject in de daaropvolgende jaren voort te zetten. Met behulp van het boekhoudprogramma SnelStart zie je met één druk op de knop wat je verdient, wat je moet afdragen aan de belastingdienst, en welk bedrag je het beste kunt reserveren voor later. Ronald staat klaar met advies en neemt de boekhouding uit handen, zodat jij zonder zorgen kunt boekhouden

Nick ontwerpt een passend logo én een huisstijl startersgids die passen bij jou als persoon en je (toekomstige) onderneming. Samen gaan jullie in gesprek over de uitstraling van je bedrijf en hoe jij als professional wilt overkomen. Het logo, de kleuren en het lettertype worden verzameld in een compact huisstijlhandboek dat je makkelijk kunt toepassen op je website, factuur, visitekaartje en bijvoorbeeld bedrijfsbus. De huisstijl startersgids is een beknopte editie waarmee je als startende ondernemer de basis legt voor de toekomst. Zo ontwikkel jij je direct in het eerste jaar tot professionele freelancer. Daarnaast kan Nick op aanvraag je bedrijfsvideo, drukwerk en online content in jouw huisstijl ontwerpen. 

Nick Buitenhuis

Ontwerp van Nick